Nytt från Rallysektionen

Nu har rallysektionen haft uppstartsmöte inför vårsäsongen. 21 april är det tävling i mästarklass, dubbla starter. Vi kommer att behöva funktionärer på olika ställen. Bland annat inropare, protokollhämtare, parkeringsvakter, kökspersonal. Vill du ställa upp? Kontakta Ann-Sofie Zander 070-561 84 10 eller ann-sofie.zander@hotmail.com. Att vara funktionär är mycket bra sätt att lära sig om rallylydnad, hur det går till att tävla och lära känna kompisarna på klubben. Inga förkunskaper krävs. Vi lär upp på plats.

Det kommer att bli lite ändringar i onsdagsträningarna.

Första onsdagen i varje månad med start i april, om vädret tillåter, så är det öppen rallylydnadsträning. Alla är välkomna.

Samling 18.30 vid förrådet där alla rallysaker finns, för genomgång och information av den som är ansvarig för kvällen.

Övriga onsdagar 18.30.

Träningsgrupp för dig med tävlingsambitioner. Vill du vara med kontakta Ann-Sofie Zander 070-561 84 10 eller ann-sofie.zander@hotmail.com. För att vara med så bör du göra ditt bästa för att kunna komma varje tillfälle. Detta för att vi ska kunna hjälpa varandra så mycket som möjligt. Vi kommer att träffas på olika ställen. Detta för att hundarna ska få så mycket miljöträning som möjligt. Vi träffas innan träning och går igenom vad vi vill göra under dagens träning. Vi hjälper och stöttar varandra.

Varmt välkomna till en ny spännande säsong.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.