5 Responses to En personlig rapport från överlevnadskursen den 12-14 november 2021

 1. Ewa says:

  Fantastiskt bra skrivet, Gunnar. TACK! Allt stämmer, utom att du inte var äldst!! Det fanns en person, som fyller 75 år om några 4 månader!!
  Jag håller med om halstabletten och kådan, men vill gärna komplettera med snubbeltråd och jättemycket järntråd?? Vi skulle kanske vara beredda på att snara en älg??
  Återigen ett stort TACK till den hårt arbetande kursledningen och för en verklig upplevelsehelg. Tack också till alla trevliga kurskamrater.

  • Gunnar says:

   Hej Ewa… Snacket om det svaga könets svaghet är betydligt överdriven!
   Jag tror att jag hade fått problem om vi skulle ha gått sista sträckan till klubben!
   Men du hade ju tränat på ungefär samma sträcka med din packning!!

 2. Victoria och Mixxa says:

  Så fint, roligt och målande beskrivning av vårt äventyr! Jag gjorde som du, kände på Mixxas näsa för att se om hon levde där hon helt stilla låg och kurade under täcke och tjock fleece-jacka. Två gånger under natten ställde sig armarnas hår rakt upp när morrningar och skall från djupet av Mixxas mage plötsligt ljöd, i riktning mot skogen där instruktörerna omöjligt skulle komma på besök från! Svårast för mig var förutom att bestämma mig för att det var nära gryning var just, att ”hålla käft” 😉 . Å tänk, efter en kall och ganska blöt vandring i plastade ullskor insåg jag under sista lunchen att jag inte längre frös om fötterna! Jag har lärt mig massor den här helgen som jag kommer ta med mig resten av mitt liv och så himla kul att lära känna en massa andra människor under en sådan här gemensam upplevelse 😀 Måndag morgon hade Mixxa stora tröttmössan på och ville INTE gå ur sängen. Kanske vi får ha en återträff om ett år och prata minnen!

 3. Annelie says:

  Vad roligt att läsa! Vilken bra beskrivning! Och jag är väldigt glad och tacksam över att det inte var min hund som snodde korvskivorna. 🙂

 4. Björn Runeborg says:

  Tack Gunnar för ett härligt inlägg.
  Känner igen mig från när vi deltog.
  Blev en härlig upplevelse(efteråt) som jag tar med mig i lívet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.