banner-strangnas_el-2016_0111       Igår redovisade SEVAB resultaten för de föreningar som är anslutna till         Strängnäs EL. Det gav klubben ett tillskott i klubbkassan på 3662 kr

Det är första året Strängnäs Brukshundsklubb är med. Hittills i år har 16 personer tecknat Strängnäs El och kryssat klubben. Varje kryss genererar 55 kr till klubben vilket i år ger 880 kr till klubbkassan.
Vi får också del av en allmän pott, det är personer som tecknar Strängnäs El men inte kryssar någon förening.
I år var den potten 105,710 kr vilket ger 2,782 kr till varje förening som är ansluten.

TACK alla som stöttat klubben i det här.

Vill du också gå med i Strängnäs El och stötta klubben? Broschyrer finns på klubben men du kan också ordna ditt El-avtal direkt via SEVAB 0152-46050