ungdomsläger

Strängnäs Brukshundsklubb bjuder för 4:e året i rad in till Ungdomsläger

Sista anmälningsdag : Fredagen 22 Juli. Max 25 deltagare

Ungdomslägret stöds av Kronprinsessan Margarethas Landstormsfond genom Sörmlandsdistriktets tjänstehundssektor.

Lägret riktar sig till dig

som bor i Sörmland och är mellan tolv och tjugofem år. Har egen hund, tänker skaffa egen hund eller det finns hund i familj eller vänkrets

Lägret genomförs

Fredag 26 augusti klockan 1800 till söndag 28 augusti klockan 1600

Omfattning
Prova på-aktiviteter
som passar dig och din hund som till exempel funktionell lydnad, ordning och reda, tävlings lydnad, patrullhund, nosarbete, spår, sök, rallylydnad, agility, möjlighet att sova i vindskydd eller militärtält med sin hund. Lägret kommer efterhand att anpassas efter dina behov och önskemål.

Mest intresserad av Bruksprov Sök eller Bruksprov Patrull?

Ange det i så fall på din anmälan så får du möjlighet att träna sök eller patrull huvuddelen av tiden på lägret.

Din kostnad för att deltaga

Lägret kostar 250:- per person.

Då får du mat, logi och instruktörsledda aktiviteter.

Vi bor och äter på Strängnäs brukshundsklubb, som ligger utanför Strängnäs.

Transport till och från lägret ordnas av dig själv.
Du anmäler dig
till Hans Ekstrand: hansekstrand@hotmail.com (Strängnäs Brukshundsklubb)
Kontakta Hans Ekstrand 072-35 83 382

(När du anmält dig och blivit antagen kommer du att få ett välkomstbrev med information om vilken utrustning du skall ha med dig mm.)

Kursledare: Vivianne Jansson (Ordförande, Strängnäs BK), Hans Ekstrand (Vice ordförande Strängnäs BK), Övriga instruktörer från SBK Sörmlands distriktet