yoga med hund

Idag provade vi på yoga tillsammans med våra hundar. Inger Ekman guidade oss i en halvtimme, efter en kvart låg alla hundar avslappnade bredvid sina lika avslappnade förare. Fantastiskt hur hundarna känner av stämningen och blir trygga och lugna i den.
Idag provade vi på yoga tillsammans med våra hundar. Inger Ekman guidade oss i en halvtimme, efter en kvart låg alla hundar avslappnade bredvid sina lika avslappnade förare. Fantastiskt hur hundarna känner av stämningen och blir trygga och lugna i den.

Är du intresserad av att prova? Hör av dig till Vivi:  brojan94@hotmail.com

Bookmark the permalink.

One Response to yoga med hund

  1. Cathe Frykman says:

    Happy vill prova yoga med matte. C Frykman.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.