Är du nyfiken på barmarksdrag?

Då är du välkommen till en infokväll/ prova på kväll onsdagen den 27 maj 2015 kl:18,00-21,00 på Strängnäs Bk. Anmälan görs snarast via mail till Catrin Englund catrin_love@hotmail.com som är tävlingsansvarig i Sörmlandsdistriktet.
Sista anmälningsdag är 20/5 men då det är begränsat antal platser så gäller först till kvarn. Kostnad 150:- som sätts in senast 20/5 på pg: 287139-0 , ange ditt namn och aktivitet.

Målsättningen med kvällen är att du ska få större kunskap om vad barmarksdrag är och få träningstips på fysträning för hund men framförallt att du och din hund får prova på barmarksdrag denna kväll.

Kvällens instruktör:
Birgitta Hoflin
Sbk instruktör och tävlingsledare
Tävlar bruks och IPO
Har tävlat med tidigare hundar inom draghundssporten

Detta är en aktivitet som SBK Sörmlandsdistriktet anordnar och för att delta räcker det att du är medlem i någon av våra 12 Sörmlandsklubbar.
/Catrin Englund D-TS