Tankar från en medlem

Jag är pensionär nu….                                                                                               IMG_4878
Jag har gått i pension….
”HUR KÄNNS DET ?”
Jag saknar skolan förstås!
Jag saknar eleverna allra mest.
Jag har ”fri tid” nu….
Jag sover längre på morgonen (och
det är skönt att sova en stund på eftermiddagen.)
”MEN VAD GÖR DU DÅ?”
Jo – jag är ute i skogen och lufsar.
Jag åker till Brukshundklubben titt som tätt.
Jag har fått vara med Marie-Louise och hennes Tisdagsgrupp.
Jag har fått gå med på äventyrspromenad runt om i stan med Marie-Louise och hennes Torsdagsgrupp.
ÅH, vad detta är kul! Jag har fått en massa nya kompisar som jag gör både nyttiga och kul saker ihop med.
Jag får tänka både med hjärtat och hjärnan – i en massa nya banor!

Jag tror att jag föredrar pensionärslivet!
Jag ser fram emot allt kul som händer på Bruks,

hälsar f d skolhunden Happy!

yoga med hund

Idag provade vi på yoga tillsammans med våra hundar. Inger Ekman guidade oss i en halvtimme, efter en kvart låg alla hundar avslappnade bredvid sina lika avslappnade förare. Fantastiskt hur hundarna känner av stämningen och blir trygga och lugna i den.

Är du intresserad av att prova? Hör av dig till Vivi:  brojan94@hotmail.com

jaktsäsong

I MORGON  12 OKTOBER BÖRJAR ÄLGJAKTEN OCH DET KOMMER VARA JÄGARE UTE I STORT SETT VARJE HELG.

FRAM TILL 1 FEBRUARI FÅR INGEN ORGANISERAD VERKSAMHET SKE PÅ GÄRDEN OCH I SKOGEN UTAN ATT FÖRST KONTAKTA JAKTLEDAREN.

DU SOM TRÄNAR SJÄLV, LÄGG GÄRNA SPÅR PÅ ANDRA STÄLLEN ÄN PÅ VÄG UT MOT KLUBBEN.