kom med i gemenskapen

Nu när säsongen drar igång igen innebär det också massor av jobb för våra kommittéer.

Vi behöver vara fler som hjälps åt och vi har kul ihop och hinner träna våra hundar också.

Tävlingskommittén genomför tävlingar i rally-spår-sök och lydnad och till dem behövs spår/sökfunktionärer, skrivare, sekreterare  och personal till köket.

Servicegruppen har fortlöpande uppgifter, de sköter gräsklippning, tömmer bajstunnor, håller rent under elstängslet, ser till att belysningen fungerar, ordnar med vår sopsortering (eldar papper, pantar flaskor/burkar, åker till tippen med glas/plåt mm) ser till att det finns rena handdukar och att stugan är städad, sköter inköp av toapapper, diskmedel, kaffe, bröd mm

På medlemsmötet 20 maj beslöts att vi skulle göra i ordning en lekplats samt rusta upp verandan och göra en del målningsarbete. Det är dags att ta tag i det nu. Rensa ogräs är också stadigt återkommande.

Vad kan du tänka dig att hjälpa till med? Vill du vara med i en kommitté? All hjälp är välkommen.

Hör av dig till Vivi: brojan94@hotmail.com eller Thobbe: brodinth@yahoo.se

Välkomna åter

Nu är vi igång på klubben igen, ordningen är återställd, semestrar är slut och solen har kommit fram.

På onsdag börjar allmänna träningen på riktigt igen.Vi samlas 18.00 och pratar om kvällens upplägg.

För  er som vill ha skott på platsliggningen ordnar vi det 18.30 som vanligt.

Alla medlemmar är välkomna, ni som ska träna inför tävling och ni som vill jobba med vardagslydnad.

Fika finns att köpa, 5 kr för kaffe och 10 kr för godbit. Ta med jämna pengar.

Vi har ingen köksansvarig på träningskvällarna så det är upp till oss alla att hjälpas åt med fikabestyren.