Har du tävlingsambition och har siktet inställt på att tävla bruks med din hund?

Har du en hund som tycker om att bära saker?
Är du intresserad av att lära dig mer om hur man tränar in momentet uppletande då är detta kvällen för dig. Då är du välkommen till en uppletande kväll den 8 juni 2015 kl:17.30-21,00  på Gnesta-Trosa BK.
Sista anmälningsdag 1/6 men då det är begränsat antal platser så gäller först till kvarn.
Kostnad 150:- sätts in senast 1/6 på pg: 287139-0 , ange ditt namn och aktivitet.

Målsättningen med kvällen är att du ska få större kunskap om vad uppletande är, få prova på olika sätt att lära in uppletande på och självklart få massor av träningstips just relaterat till dig och din hund.

Kvällens instruktör:
Catrin Englund
Sbk instruktör och tävlingsledare A
Tävlar sök och spår i elitklass
Tävlar lydnad

Detta är en aktivitet som SBK Sörmlandsdistriktet anordnar och för att delta räcker det att du är medlem i någon av våra 12 Sörmlandsklubbar.
/Catrin Englund D-TS

Är du nyfiken på barmarksdrag?

Då är du välkommen till en infokväll/ prova på kväll onsdagen den 27 maj 2015 kl:18,00-21,00 på Strängnäs Bk. Anmälan görs snarast via mail till Catrin Englund catrin_love@hotmail.com som är tävlingsansvarig i Sörmlandsdistriktet.
Sista anmälningsdag är 20/5 men då det är begränsat antal platser så gäller först till kvarn. Kostnad 150:- som sätts in senast 20/5 på pg: 287139-0 , ange ditt namn och aktivitet.

Målsättningen med kvällen är att du ska få större kunskap om vad barmarksdrag är och få träningstips på fysträning för hund men framförallt att du och din hund får prova på barmarksdrag denna kväll.

Kvällens instruktör:
Birgitta Hoflin
Sbk instruktör och tävlingsledare
Tävlar bruks och IPO
Har tävlat med tidigare hundar inom draghundssporten

/Catrin Englund D-TS

Oj vilken härlig helg vi haft på vår klubb.

Labbehjärtats årsmöte och ca 30 glada labradorer med ägare på lördagen

105  tävlande i Rallylydnad på söndagen

Massor av positiva funktionärer gör det hela lätt och kul att genomföra

Bilder under bildfliken